Felhasználási feltételek

Belfi.hu - Általános Felhasználási Feltételek

 

Üdvözöljük online belföldi turisztikai keresőben!

Végfelhasználóknak

Bizonyára Ön is tapasztalta, hogy napjainkban egyre nagyobb teret kap az internet a belföldi turisztikai vagy turizmussal kapcsolatos szolgáltatások és programok keresésében. A Belfi.hu célja az volt, hogy létrehozzon egy olyan weboldalt és keresőt, ahol a végfelhasználók mindent egy helyen megtalálnak. A portál alapkoncepciója az, hogy webes felületen foglalja össze 9 fő kategóriában a szolgáltatókat. Ha Ön belföldi hétvégét vagy bármilyen utazást tervez, akkor a www.belfi.hu weboldalon megkeresheti úticélonként a szolgáltatásokat és szolgáltatókat, illetve a hírek rovatban a legfrissebb belföldi eseményekről is tájékozódhat. A weboldalon tehát kategóriánként tudja legyűjteni a szolgáltatókat. A szolgáltatói információkat legtöbb esetben direktben a szolgáltatók saját maguk által létrehozott fiókon keresztül töltik fel. Ennek köszönhetjük, hogy a megjelenő információk naprakészek. 

A weboldalt bárki használhatja, akár regisztrál akár nem. A végfelhasználói regisztráció előnye, hogy a kialakított fiókba, el tud menteni utazással kapcsolatos szolgáltatókat vagy egy utazás után értékelni tudja a szolgáltatókat.

A weboldalon megtalálja a szolgáltatókról az alap információkat, nyitvatartási időt, fotó galériát és az aktuális akciókat is.

 

Szolgáltatóknak

Ha Ön a turizmusban érintett szolgáltató  és a – 9 fő kategóriában található bármely alkategóriába sorolható szolgáltatással rendelkezik – akkor itt a helye. Készítse el szolgáltatói regisztrációját a www.belfi.hu oldalon. A regisztráció minden szolgáltatónak teljesen költségmentes. Igy szeretnénk lehetőséget nyújtani arra, hogy szolgáltatását a weboldalunkon a végfelhasználók megtalálják. A portál alapkoncepciója az, hogy webes felületen foglalja össze 9 fő kategóriában a szolgáltatókat. Ha Ön belföldi hétvégét vagy bármilyen utazást tervez, akkor a www.belfi.hu weboldalon megkeresheti úticélonként a szolgáltatásokat és szolgáltatókat, illetve a hírek rovatban a legfrissebb belföldi eseményekről is tájékozódhat. A weboldalon tehát kategóriánként tudja legyűjteni a szolgáltatókat. A szolgáltatói információkat legtöbb esetben direktben a szolgáltatók saját maguk által létrehozott fiókon keresztül töltik fel. Ennek köszönhetjük, hogy a megjelenő információk naprakészek. 

A weboldalra bármely szolgáltató díjmentesen regisztrálhat, viszont az ott megjelenő adatokért a felelősséget a regisztráló vállalja minden esetben.