Laserforce aréna már két városban - Budapesten és Debrecenben!
Laserforce aréna már két városban - Budapesten és Debrecenben!
content/programok/laser-force-arena-744_default.jpg

Lézerharc, lasertag, infracsata...

 nevezzük bárhogy, a játék nagyszerű program kicsiknek és nagyoknak, cégek számára vagy egyszerű kikapcsolódásként baráti társaságoknak.

A résztevők 2 csapatban “küzdenek” meg egymással az UV fénnyel megvilágított labirintus pályákon.  

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK A LÉZERHARCRÓL

  • A lézer harc csak nevében hordoz harci jelentését, alapjaiban véve békésebb tevékenység mint egy iskolai kidobós játék. A játékosok nem kerülnek fizikai kontaktusba egymással, viszont mind kezdő mind haladó szinten kamatoztathatják taktikai érzéküket és ügyességüket.
  • játék közben hang- és fényeffektusok teszik még izgalmasabbá a játék élményét.
  • A felszerelések szoftveresen programozhatók így korlátlan mennyiségű játék “forgatókönyv” és szerep generálható a játékosok igényei illetve gyakorlottsági szintjük alapján.
  • A fegyverek név szerint vannak a játékosokhoz rendelve így a játék végén statisztikák gyárthatók, (legtöbb lövést leadó, legpontosabb, legkevesebb életet veszített, stb… ) melyek alapján a csapatok közötti versengés végső eredménye is eldönthető, amennyiben ez szükséges.
  • A lézerfegyver infra tartományban működik. Ez azt jelenti, hogy a távirányítókhoz, kapunyitókhoz hasonló módon működő játékfegyverekhez nem kell semmilyen védőfelszerelés, szabadon játszható maszk, overál és egyéb eszközök nélkül.
  • Sem a játékosokat, sem a közelben tartózkodókat nem fenyegeti a lövésekből adódó sérülésveszély. Lekerített pálya nélkül, szabadon játszható családi napokon, hotelek parkjában, fesztiválokon, bevásárlóközpontokban, kaland parkokban, csapatépítő tréningeken stb.
  • A lézerharcnak nincs semmilyen természet károsító hatása, így bárhol játszható. Erdőben, hegyekben, vagy akár nemzeti parkokban is.
  • Minden fegyver részleteiben és egészében is többszörösen ellenőrzött, az optikák a legpontosabb műszerekkel kerültek bemérésre.
  • Hány éves kortól? Gyakorlatilag minden korosztály örömét lelheti a lézer harcban, aki elbírja az 1kg súlyú felszerelést. A játék 7 éves kortól játszható, ám 14 év alatti játékosok esetén szülői jelenlét szükséges!

Forrás: http://http://laserforce.hu/

 


Eddigi hozzászólások (0 Hozzászolás)

A hozzászóláshoz kérjük lépj be vagy regisztrálj!