Filharmonia Magyarország Miskolc 3525 Miskolc, Kossuth u. 3.
Feltöltve: 2016. December 30 11:10:59 / 4762
Filharmonia Magyarország Miskolc
Elhelyezkedés:Miskolc
Telefon:+36 46 505 656
E-mail cím:miskolc@filharmonia.hu

Mi a Filharmónia Magyarország?

Oldalakat lehetne írni a 2013-ban megújult, de közel 60 éves gyökerekkel, tapasztalatokkal rendelkező, minisztériumi fenntartású cégről. A Nonprofit Kft. célja a klasszikus zene fókuszba helyezése a különböző korosztályok életében.

Működésünk számokban:

Évente országosan 310.000 ember látogatja koncertjeinket, ebből 280.000 az iskolás korú.

Szinte az egész országot behálózva, 213 különböző helyszínen 1100 hangversenyt rendezünk évadonként.

Magyarország komolyzenei életének egyik motorjaként 2014-ben 109 együttesnek és 329 szólistának, azaz több ezer előadóművésznek biztosítottunk lehetőséget a fellépésre koncertjeinken.

A Filharmónia Magyarország a 2014/15. évadban 28 felnőtt bérletet és sorozatot hirdet az ország 20 városában.

És szavakkal…

Egy cég, amely azon dolgozik, hogy már az iskolások is megérezzék, hogy a zene egy olyan nyelv, amit jó megérteni. Lehet fülbemászó, néhol elgondolkodtató, máskor megrázó, sőt időként vicces –  ha a része vagy, akkor gazdagabb leszel. Egy páratlan utazás, ami során felfedezhetjük önmagunkat is, egy kaland, amihez játékvezető is jár. Az ifjúsági koncertek moderátora az évek során a zene dzsungelét járható ösvényekkel teli, zegzugos, vadregényes, olykor napsütötte tisztásokkal tarkított gyönyörű erdővé varázsolja, amiben még 90 évesen is érdemes bolyongani, olykor eltévedni, belefeledkezni, újabb és újabb zugait felkutatni. A Filharmónia ifjúsági és családi programjai ezt hivatottak szolgálni.

Forrás: http://filharmonia.hu

A felnőttek a vidéki zenei életben a néhol egyetlen alternatívát nyújtó bérletes sorozatainkon, a régi és új zene világhírű professzorai által tartott nemzetközi szemináriumainkon és fesztiváljainkon találkozhatnak velünk. A legtehetségesebb fiatal zenészeket ösztöndíjakkal segítjük, és minden évben megrendezzük a mindig más hangszert reflektorfénybe állító Budapesti Nemzetközi Zenei Versenyt is.

ÉLMÉNY+ÉRTÉK – fogalmazza meg szlogenünk röviden mindazt, ahogy a zenéről gondolkodunk. Tartson velünk programjainkon!

A Filharmónia Magyarország komolyzenei hangversenyeket szervez az ország egész területén, közel 60 évnyi rendezvényszervezési tapasztalattal a háta mögött.

  • HétfőZárva
  • KeddZárva
  • SzerdaZárva
  • CsütörtökZárva
  • PéntekZárva
  • SzombatZárva
  • VasárnapZárva