Ádám Villa 1071 Budapest, Városligeti fasor 35/a
Feltöltve: 2016. December 27 12:42:04 / 4786
Ádám Villa
Kategória:Rendezvényközpont
Elhelyezkedés:Budapest
Telefon:(+36) - 70 - 504 7257
E-mail cím:info@eventikum.hu

Az Ádám Villa ideális konferencia helyszín kisebb létszámú, különleges rendezvények, szakmai bemutatók, kiállítások, konferenciák, összejövetelek számára Budapest szívében a Városligettől pár lépésre. A villa kialakítása reprezentatív, minden részlete a minőséget, az élő hagyományokat és eleganciát sugallja, így képviselheti velünk azt a színvonalat, amit Ön is nyújt.
Segítünk a konferencia zökkenőmentes lebonyolításában, hogy minden itt töltött perc kellemesen és hasznosan teljen, értéket adhasson vendégeinek. A konferenciaszervezés a mi megfogalmazásunkban más, mint a helyszín, vendéglátás, technika sablonosan összerakott egysége.
A villa csendes, parkos kertben áll, a termek belső akusztikája is kiváló, így akár 60-70 résztvevő is jól lát és hall mindent, hangosítás sem feltétlenül szükséges.

Amennyiben igénylik minden technikai eszközt is biztosítani tudunk a konferenciához, méghozzá modern és kiváló minőségben.

A termek sötétíthetők is. Professzionális 3000 ANSI Lumen fényerejű projektoraink, minden fényviszonyok között működőképesek. Igény szerint laptopot, presentert, pulpitust, hangosítást, extra fénytechnikát is biztosítunk. A nagy technikai igényű konferenciák esetén rendelkezésre áll, külön e célból épített nagyfeszültségű áramvételi lehetőség is a villában.
Az eseményt professzionális munkatársakkal megörökítjük, így kérhet videofelvételt, hangfelvételt, vagy rendezvényfotózást is.
 Az egyik legszebb konferenciahelyszín Budapesten, a Városligetnél: az Ádám Villa a hagyományos eleganciát és ragyogást kínálja a legmodernebb technikai háttérrel! Keresse munkatársainkat, segítünk a konferenciaszervezésben.

Forrás: https://adamvilla.hu

  • HétfőZárva
  • KeddZárva
  • SzerdaZárva
  • CsütörtökZárva
  • PéntekZárva
  • SzombatZárva
  • VasárnapZárva