Szekeres József Konferencia- És Rendezvényközpont 2440 Százhalombatta, Szent István tér 12.
Feltöltve: 2016. December 27 16:49:56 / 4126
Szekeres József Konferencia- És Rendezvényközpont
Kategória:Rendezvényközpont
Elhelyezkedés:Százhalombatta
Telefon:+36 20 412 4713
E-mail cím:bkk.ballaanita@mail.battanet.hu

A Szekeres József Konferencia- és Rendezvényközpont üzemeltetője a Bartság Kulturális Központ.
 
Örömmel mutatjuk be Önnek Százhalombatta büszkeségét, a XXI. századi főtéren álló Szekeres József Konferencia- és Rendezvényközpontot.

A 2014. évi hang- és fénytechnikai, valamint közvetítőrendszer fejlesztéseinknek köszönhetően magas színvonalon tudjuk kiszolgálni a konferenciák, rendezvények legváltozatosabb igényeit. A rendezvényközpontban kettő 465 négyzetméteres, hangszigetelt falakkal szekcionálható terem található, szekciónként beépített vetítési és hangosítási lehetőséggel, amelyek alkalmassá teszik az épületet a kisebb (10-50 fő) megbeszélésektől a nagyobb (200-400 fő) létszámú konferenciák lebonyolítására.

A modern rendezvényközpont tetőterasza kiváló lehetőséget nyújt kisebb rendezvények, esküvők lebonyolítására. Az épület kivételes technikai megoldásainak köszönhetően egy időben több rendezvény, időszaki kiállítás, kulturális esemény befogadására alkalmas. Felszíni, ingyenes parkoló áll a látogatók rendelkezésére, de akár mélygarázst is tudunk biztosítani mintegy 60 személyautó részére. Az épülettel szemben található - 2014-ben részlegesen felújított -, wellness szolgáltatásokat is nyújtó, 51 szobás - köztük 12 apartman - háromcsillagos szállodában megoldható a vendégek elszállásolása.

A nyitás óta számos konferenciának, tanácskozásnak, szakmai és szórakoztató programnak biztosított színvonalas helyszínt a Szekeres József Konferencia- és Rendezvényközpont, amely azt is bizonyítja, hogy rendezvényszervezőink örömmel, szakértelemmel és tudással segítenek a megfelelő program összeállításában, a dekoráció megtervezésében, valamint az alkalomhoz illeszkedő menüsor összeállításában.

Reméljük, hogy a jövőben Önt is ügyfeleink között üdvözölhetjük!

Forrás: http://www.szekereskrk.hu

  • HétfőZárva
  • KeddZárva
  • SzerdaZárva
  • CsütörtökZárva
  • PéntekZárva
  • SzombatZárva
  • VasárnapZárva