Boomerang Club 5000 Szolnok, Szapáry utca 24.
Feltöltve: 2016. Május 12 13:41:21 / 4187
Boomerang Club
Kategória:Klub / Diszkó
Elhelyezkedés:Szolnok
Telefon:+36 56 344 426
E-mail cím:info@boomerangclub.hu

Keresve sem találsz nagyobb bulit a megyében és környékén, mint a Boomerang Clubban. A régió egyik legmenőbb szórakozóhelyén pénteken és szombaton modern tánczenéket pakol a DJ hajnalig, de hétköznap is könnyen beleszaladhatsz egy jó buliba. Keddenként főiskolás estek, sokáig nyitva tartó bár, jófej pultosok várnak.

Büszkék vagyunk arra, hogy a fiatalok által leginkább kedvelt szolnoki lemezlovasok és több országosan ismert dj-k csak nálunk lépnek fel. Légy részese Te is a legnagyobb buliknak DJ. Taltossal és DJ. Blenddel, a már legandásan hírhedt rezidenseinkkel és DJ. Imhouse-al a 90.4 Rádió1 közkedvelt műsorvezetőjével.
Szolnokon csak nálunk találkozhatsz, olyan sztárlemezlovasokkal, mint Lauer, DJ. Wallas, Bozóky és Lipóczy, DJ. Kincses, Stereopalma, Flamemakers, DJ. Kohary, DJ. Basics és még sorolhatnánk :)

Amit kínálunk: tágas tánctér (kedvedre kibontakozhatsz), télen fűtött kerthelyiség, hatalmas bárpult (tutira megtalálod a kedvenc italod), szeparált biliárdszoba (játszani is lehet), és külön VIP terem (azoknak, akik igénylik). Rendszeresen hívunk komoly sztárvendégeket, kínálunk akcióban különböző italokat, és ha klubkártyát váltasz, még az egyébként baráti összegű belépőt sem kell kicsengetned (kivéve, ha sztárvendég van a buliban).

Rugalmas vendéglátók vagyunk: a programok mellett rendezvények lebonyolítását is vállaljuk, tehát simán tarthatsz nálunk születésnapi bulit, legény- vagy leánybúcsút is. Megoldjuk.

Forrás: http://www.boomerangclub.hu

  • HétfőZárva
  • KeddZárva
  • SzerdaZárva
  • CsütörtökZárva
  • PéntekZárva
  • SzombatZárva
  • VasárnapZárva