Monster Beach Ózd 3600 Ózd, Jászi Oszkár utca 3.
Feltöltve: 2016. Május 12 13:46:08 / 3504
Monster Beach Ózd
Kategória:Klub / Diszkó
Elhelyezkedés:Ózd
Telefon:+36 20 965 6991
E-mail cím:monsterbeachozd@gmail.com

Néhány éve felvetődött az ózdi Rio Disco tulajdonosának a fejében, hogy életre kellene hívni egy szabadtéri szórakozóhelyet, ahol még inkább átélhetik a fiatalok a nyári szünidőben a szabadság érzését!

Az akkori tervek mára meg is valósultak, így született meg a tavalyi év őszére a Monster Beach nevű hely Ózd szívében, a Jászi Oszkár út 3. szám alatt.
A hely ars poetica-ja: „Tökéletes hely új élményekért” (Perfect Place For New Experiences)!

A bejárat előtt hatalmas, őrzött parkoló biztosítja az érkező vendégeknek a közeli parkolást, hogy a szabad ég alatt emlékezetes hétvégi éjszakákat töltsenek el.
A Monster Beach-en minden megtalálható, ami egy európai színvonalú helytől elvárható!
A vendégek hatalmas, körbejárható, fedett bárpult mellett fogyaszthatják el kedvenc koktéljaikat, aminek a közepén profi (női és férfi) táncosok fokozzák a hangulatot.
Szintén a bárpult tánctérhez közeli végében található meg az egyik DJ pult, amellyel szemben egy színpad is felállításra került, hogy az alkalmi koncertek előtt-után ne szakítsa meg az át –és leszerelés a zenefolyamot.

A két pult között helyezkedik el a tánctér, amit a holdfény mellett robotlámpák és lézer színesítenek és természetesen a hangtechnika is a legmagasabb elvárásoknak megfelelő.
Az esővédett színpadon emellett Ledfal is található, ami előtt javarészt a DJ szettek is lebonyolítódnak és ami mögött/felett található egy VIP rész is, ahol pl. a fellépőkkel érkező vendégek tartózkodhatnak.
A Monster Beach elegendő helyet biztosít a pihenni vágyóknak is, a fedett galérián elhelyezett kényelmes kanapékon fújhatják ki magukat a táncban elfáradtak, természetesen kedvenc italaik társaságában, hiszen itt is található bárpult. A megéhezett bulizók pedig a Grill Teraszon enyhíthetnek magukon, emellett egy mediterrán sarok is kialakításra került, ahol nyugágyakon lazulhat el bárki, de a komplexum minden centiméterére érvényes az igényesség az anyagválasztástól kezdve a színek harmóniájáig.

A tengerparti hangulatot performance-ok teszik még izgalmasabbá (pl.: tűzzsonglőrök, gólyalábasok, táncosok, kongashow).
A Monster Beach-hez tartozik egy beltéri lounge bar is, ahol egy finom kávé, vagy koktél mellett R&B és Funky, valamint Retro zene mellett szórakozhatnak a betérők, természetesen külön belépő megváltása nélkül.

Forrás: http://monsterbeach.hu

  • HétfőZárva
  • KeddZárva
  • SzerdaZárva
  • CsütörtökZárva
  • PéntekZárva
  • SzombatZárva
  • VasárnapZárva