El Vándorló Lovastanya 4481 Nyíregyháza, Hármas tanya 3.
Feltöltve: 2017. Február 07 09:04:19 / 2364
El Vándorló Lovastanya
Kategória:Lovaglás
Elhelyezkedés:Nyíregyháza
Telefon:+36-70/433-2019
E-mail cím:elvandorlolovastanya@gmail.com

Az El-Vándorló Lovastanya annak, a közel húsz éves fejlesztésünknek az eredménye amelyet, a lovakat, a lovas életmódot szerető vendégeink igénye hívott életre. A mai, természetes és tudatosan épített természeti környezete, parkosítása; az árnyat adó kiserdők, parkok, virágos kertek által körbeölelt központi épület, a lovakat kiszolgáló létesítmények mind, a vendégeink pihenéssel egybekötött, aktív kikapcsolódását szolgálják az év minden napján.

Nyíregyháza közelében, lovaglás szempontjából ideális, minden évszakban jól megközelíthető helyen, a friss levegőjű, egészséges környezetben kialakított családias hangulatú tanyánkon négy, eredményes, sportbajnoki múlttal rendelkező szakemberünk segíti a rendszeresen visszatérő és új vendégeink sportolással, tanulással egybekötött kikapcsolódását.

Szolgáltatásaink

Látogasson ki vendégként az El-Vándorló Lovastanyánkra. Szippantson a tiszta levegőjébe, hallgassa a madarak csicsergését, barátkozzon meg lovainkkal, kisállatainkkal.

A tanyán, a magas szintű lónevelés - a lovak bértartása, belovaglása, idomítása, versenyeztetése - mellett folyamatos lovas oktatást, lovas kirándulásokat, túrákat szervezünk; családi, szervezeti, céges, óvodai, iskolai osztálykirándulás rendezvényeknek biztosítunk helyet.

Vendégünkként, nemzetközi lovas oktatói és túravezetői bizonyítvánnyal rendelkező szakembereink segítik Önt. Jöjjön, s érezze jól magát. Várjuk szeretettel.

Forrás: http://www.elvandorlo.hu

  • HétfőZárva
  • KeddZárva
  • SzerdaZárva
  • CsütörtökZárva
  • PéntekZárva
  • SzombatZárva
  • VasárnapZárva