Hostels Hungary 1066 Budapest, Teréz krt. 56.
Feltöltve: 2017. Február 08 12:41:34 / 2522
Hostels Hungary
Elhelyezkedés:Budapest
Telefon:+36-1-607-44-48
E-mail cím: westside@hostelshungary.hu

A West Side Hostel Budapest frekventált helyén, a Nyugati pályaudvar közvetlen szomszédságában található. Kiváló tömegközlekedésének köszönhetően könnyen megközelíthető érkezéskor és kitűnő kiindulópontja a városnézésnek, mely legyen akár a hagyományos, a nevezetességeket sorba vevő, vagy éppen egy rendhagyó (egy-egy kor látványosságainak felsorakoztatása, építészeti szemszögből nézve a város, vagy akár a legbulisabb helyeket meglátogató).

A Hostel a Nyugati téri metró megálló, az éjszaka is közlekedő 4-6-os villamosok, troli megálló, és nem utolsó sorban maga a Nyugati pályaudvar mellett van. Rövid idő alatt akár gyalogosan is elérhető a Kossuth tér a Parlamenttel, a Duna part vagy akár a Margit-sziget zöld övezete, belvárosi szórakozóhelyek sokasága.

Az ifjúsági szálláshely ideális helyszín egyéni utazók, családok, kisebb baráti társaságok, általános- és középiskolai, valamint felnőtt csoportok számára. Tipikus Hostel hangulat jellemez minket, a felújított belső térrel, vidám, élénk színvilággal, 4-6-7-10 férőhelyes emeletes ágyas szobáival, és kényelmesen berendezett klubszobával. A konyhában megfőzheted a teádat és kávédat reggelente, és a Hostel területén ingyen biztosítjuk a WIFI elérést számodra.

24 órában recepciós szolgálatnak köszönhetően bármikor kaphatsz információt a városról, a látványosságokról, melyeket nem érdemes kihagyni, és persze a legjobb buli helyekről.

Gyere Budapestre, aludj nálunk és élvezd a város élénk, pezsgő életét egész évben!

Forrás: http://www.hostelshungary.hu

  • HétfőZárva
  • KeddZárva
  • SzerdaZárva
  • CsütörtökZárva
  • PéntekZárva
  • SzombatZárva
  • VasárnapZárva