Hotel Szeleta 3517 Miskolc, Szeleta u. 12-14.
Feltöltve: 2017. Január 04 10:37:56 / 3836
Hotel Szeleta
Kategória:Hotel (3 csillag)
Elhelyezkedés:Miskolc
Telefon:+36 46 530 130
E-mail cím:info@hotelszeleta.hu

A szálloda két épületből és egy különálló recepcióból áll, melyet körbe ölel a Szinva patak halk csobogása, a Bükk friss levegője és az erdő. Rendelkezünk részben fedett – autóbuszok fogadására is alkalmas – parkolóval, illetve tágas pihenőkerttel, ahol több lehetőség közül választhatnak a mozgás szerelmesei, valamint játszóterünk várja a gyermekeket.

Ideális hely a természetet kedvelőknek, mert a közelünkben számos nevezetesség és látnivaló található, mit például a Lillafüredi Erdei vasút, Szeleta barlang, Szt.István Cseppkőbarlang, Hámori tó, Szinva Patak vízesés (szokás lillafüredi vízesésnek is hívni), lillafüredi pisztrángos, Miskolci Állatkert, melyek akár gyalogtúrával is megközelíthetőek. A tapolcai Barlangfürdő, a Diósgyőri Vár, a bánkúti sícentrum és egyéb nevezetességek rövid autózással, vagy akár tömegközlekedéssel is elérhetőek. A Miskolcra látogató üzletemberek számára is felüdülést, felfrissülést ad a néhány természetben eltöltött óra.

Napközben az étkezni kívánó vendégeket közvetlenül a szálloda mellett, illetve a közelben, több jó hírű vendéglő várja, melyek SZÉP kártyát is elfogadnak. Az alig 1 km-re fekvő Lillafüreden pedig további büfé jellegű szolgáltatás is található.

A szálloda 3 lakosztállyal, valamint 22 kétágyas szobával rendelkezik

A lakosztályba belépve egy csigalépcső vezet fel az előszobába, melyből nyílik a nappali (erkéllyel), a hálószoba, illetve a fürdőszoba. A nappali szoba egy nagy mérető sarokülővel, beépített bútorokkal, asztallal, székkel, puffokkal, fotelággyal, állóventilátorral, TV-el, telefonnal, minibárral van felszerelve. A hálóban összetolt ágyak, beépített bútorok, íróasztal, szék, TV található. A fürdőszoba zuhanykabinnal, WC-el ellátott. A három lakosztályból kettőben kifogástalan a WiFi Internet hálózat jelerőssége. Amennyiben kettőnél többen érkeznek, úgy lakosztályt szoktuk ajánlani, mert tágasabb és lehetőség van a sarokülőt akár 2 fő részére is fekhellyé alakítani, illetve további 1 főt tudunk elhelyezni a fotelágyon. Babaágyat természetesen térítésmentesen biztosítunk.

A kétágyas szobáink előszobából, fürdőszobából és hálószobából állnak. A szobákban összetolt ágyak, beépített bútorok, íróasztal, szék, állóventilátor, TV, minibár, telefon, zuhanykabinnal, WC-vel ellátott fürdőszoba várja a vendégeket. Részben erkélyesek, és többségükben biztosított a WiFi Internet hálózat is.

Lehetőség van 1 vendégágy, illetve 1, maximum 2 babaágy elhelyezésére.

Amennyiben előre jelzik, erkélyes szobát biztosítunk, ha még lehetséges.

A szobákat 14:00 órától lehet elfoglalni és 11:00 óráig kell elhagyni.

Felhívjuk kedves vendégeink figyelmét, hogy 1 szobafoglaláshoz – a Hotel Szeleta előzetes engedélyének a hiányában – maximum 1 személygépkocsi vagy 2 motorkerékpár részére tudunk díjmentes parkolást biztosítani a Hotel területén. Autóbusz, illetve mikrobusz részére kizárólag előzetes megállapodást követően tudunk parkolást biztosítani.

Forrás: http://www.hotelszeleta.hu

  • HétfőZárva
  • KeddZárva
  • SzerdaZárva
  • CsütörtökZárva
  • PéntekZárva
  • SzombatZárva
  • VasárnapZárva