Károly Hotel 3527 Miskolc, József Attila u. 55.
Feltöltve: 2017. Január 04 11:03:24 / 2919
Károly Hotel
Kategória:Hotel (3 csillag)
Elhelyezkedés:Miskolc
Telefon: +36 46 500 - 110
E-mail cím:info@karolyhotel.hu
A Károly Hotel*** Miskolcon 68 modern stílusú kétágyas szobával, 3 igényesen berendezett apartmannal, valamint konferenciatermekkel szolgálja a vendégek magas színvonalú ellátását az év minden napján.

A szobák mindegyikéhez káddal vagy zuhanyzóval felszerelt fürdőszoba, színes TV, telefon tartozik, valamint alapszolgáltatásként internet hozzáférési lehetőséget is biztosítunk kedves vendégeink számára. Légkondícionált szoba csak korlátozott számban áll a vendégek rendelkezésére.

Szállodánkban egy 120 fő, valamint egy 85 fő befogadására alkalmas csak reggeliztetésre szolgáló étterem, továbbá kávézó és bárhelység található, mely 6.00-tól 20.00-ig üzemel.

A három természetes megvilágítású különtermünk, a Vadász-terem (50 fős), a Kék-terem (melynek 130 és 80 fős szárnyai összenyithatók) és a 8. emeleti 360 fős Panoráma-terem kiválóan alkalmas konferenciák, tanfolyamok, tréningek, továbbképzések, állófogadások, esküvők, bálok, osztálytalálkozók és egyéb rendezvények lebonyolítására, melyek megszervezését igény szerint vállaljuk.

A gyermekes családok kényelmét kiságy, járóka, etetőszék, valamint személyzetünk segítőkészsége szolgálja.

Mozgáskorlátozott vendégeink számára szállodánkban az akadálymentes közlekedés biztosított.

Örömünkre szolgál, hogy a kiemelkedő és a már hagyományosan Miskolcon megrendezésre kerülő nemzetközi és országos kulturális-, sportrendezvények résztvevői visszajáró vendégeink. Különösen nagy szeretettel fogadjuk ezen események művészeit, sportolóit és szervezőit, hisz jelenlétükkel felpezsdítik Miskolc és a környéke kulturális és sportéletét.

Bízunk benne, hogy rövid bemutatkozásunk elnyerte tetszését és a jövőben Önt is vendégeink között köszönthetjük a megújult Károly Hotelben***.

Forrás: http://www.karolyhotel.hu

  • HétfőZárva
  • KeddZárva
  • SzerdaZárva
  • CsütörtökZárva
  • PéntekZárva
  • SzombatZárva
  • VasárnapZárva