Drótszamár Park & Camping 2481 Velence, Kemping u.2.
Feltöltve: 2016. December 16 14:39:46 / 5652
Drótszamár Park & Camping
Kategória:Kemping
Elhelyezkedés:Velence
Telefon:30/619-4452
E-mail cím:info@drotszamarpark.hu

Zárt parkoló a kemping területén
Több száz árnyékos helyen várja autóval érkező vendéget a Drótszamár Kemping. A terület teljesen zárt, kerítéssel védett. A bejárati kapunál állandó szolgálat segíti és ellenőrzi a ki-és beléptetést.

 

Strand, játszótér, élményelemek és fedett közösségi terek
Kempingünk közvetlenül a Velencei-tó partján fekszik, több mint 600 méteres partszakasszal. Kiépített strandunkon a nyári szezonban vízimentő szolgálat biztosítja vendégeink biztonságos fürdőzését. Négylábú háziállatukkal érkezőknek külön strandfelületet biztosítunk. A tóparttól alig néhány méterre egy fél hektáros területen kialakítottunk egy 14 elemből álló játszóteret, amellyel igyekszünk a fiatalabb korosztály minden igényét kielégíteni. 
A nyári programok egyik rizikófaktora az időjárás, melyet befolyásolni nem tudunk, de mindent megteszünk annak érdekében, hogy az esetleges rossz időjárás ne rontsa el a kempingezését. E célból egy 300 négyzetméteres rendezvénysátrat működtetünk, valamint a kemping területén számtalan olyan felületet és területet alakítunk ki, ahol a kedvezőtlen időjárás hatásai nem érezhetőek (felnőtt közösségi terem- csocsó, ping-pong lehetőséggel, fedett főzőhelyiség).

 

Élelmiszerbolt, büfék, étterem, főzőhelyiség

Túralehetőségek
A Drótszamár Park és Kemping környezetében - kitűnő környezeti adottságainak köszönhetően - számos látnivaló tárul a vendégek elé. A „Látnivalók, túrák, útvonalak” fejezetben tematikus és település szerinti felsorolásban szerepelnek az általunk javasolt Velencei-tó körüli látványosságok.

Forrás: http://www.drotszamarpark.hu

  • HétfőZárva
  • KeddZárva
  • SzerdaZárva
  • CsütörtökZárva
  • PéntekZárva
  • SzombatZárva
  • VasárnapZárva