4Fenyő Magánszállás Nagyatád 7500, Nagyatád, Zrínyi u. 80.
Feltöltve: 2017. Január 25 14:11:32 / 25590
4Fenyő Magánszállás Nagyatád
Elhelyezkedés:Nagyatád
Telefon:+36 30 385-8252
E-mail cím:info@4fenyo.hu
Weboldal: http://4fenyo.hu

A 4Fenyő Magánszállás Nagyatád északi zöldövezetében, a Termál Strandfürdő és az Uszoda szomszédságában, az Alkotmány utca és Zrínyi utca sarkán hívja fel magára a figyelmet.

A 4Fenyő Magánszállás a Nagyatádi szállások között az olcsóbbak közé sorolható. Szolid árakkal, kedvezményes családi csomagokkal és csoportos kedvezményekkel várjuk kedves vendégeinket. A vendégszobák mindegyike fürdőszobás (zuhanyozó, mosdó, WC), 4 személynek is kényelmes szálláshelyet biztosítanak. A szobák alapfelszereltségéhez a televízió is hozzátartozik. Vendégeinknek a szállás egész területén ingyenes Wifi internet hozzáférést teszünk lehetővé.

Szálláshelyünkön étkezési ellátással nem tudunk szolgálni, ezért az önellátás lehetőségét az étkezőben kialakított jól felszerelt konyhával oldottuk meg. Tavasztól késő őszig szabadtéri szalonnasütésre és bográcsolásra is lehetőséget biztosítunk. Az árnyas udvaron kerti bútorok állnak rendelkezésre.

A zárt udvarban 4 - 5 személygépkocsi ingyenes parkolását tudjuk megoldani, de kisebb tehergépjárművek is elférnek.

Ha szobát szeretne foglalni vagy bármilyen kérdése van szálláshelyünkkel kapcsolatban, írjon vagy telefonáljon az elérhetőségünk egyikére és mi válaszolunk.
Elérhetőségi címeink a "Kapcsolat" menüpont alatt találhatók. A Galéria Nagyatádról, a 4Fenyő Magánszállásról és a kiadó Balatoni nyaralóról tartalmaz – többnyire saját készítésű - fotókat.

Forrás: http://4fenyo.hu

  • HétfőZárva
  • KeddZárva
  • SzerdaZárva
  • CsütörtökZárva
  • PéntekZárva
  • SzombatZárva
  • VasárnapZárva