Bástya Fogadó és panzió 8900 Zalaegerszeg, Zrínyi Miklós utca 89.
Feltöltve: 2016. Május 12 13:40:32 / 8303
Bástya Fogadó és panzió
Kategória:Motel / Fogadó
Elhelyezkedés:Zalaegerszeg
Telefon:92/326-167
E-mail cím:info@bastyafogado.hu

Csodálatos természeti környezetben, a zalai dombok között helyezkedik el Zalaegerszeg. A Bástya Fogadó és panzió könnyen megtalálható helyen, a várost átszelő észak-déli főút mentén nyújt szállást. Kellemesen berendezett szobákkal, kényelmes ágyakkal, házias ízekkel családias környezetben várjuk vendégeinket. Csoportoknak több éjszakás foglalás esetén jelentős kedvezményt tudunk nyújtani. A fogadó teljes  területén biztosított az internet hozzáférés (WiFi). Saját zárt parkolóval rendelkezünk. Sörözőnkben étkezési lehetőség is van. A panzióból gyorsan elérhető a város bármely pontja, és a várost érintő főutak.

A Bástya Fogadó és panzió kiváló kiindulópontja ausztriai, szlovéniai vagy horvátországi motoros és kerékpáros kirándulásoknak vagy túráknak is. Motoros éskerékpáros vendégeinknek fedett tároló helyiséget tudunk biztosítani.

A pihenésre vágyóknak maradandó élményt nyújthat a város vízi-paradicsoma 18 óriáscsúszdájával, valamint a termálfürdőben a különböző masszázsok mellett hétvégeken éjszakai fényterápiás fürdőzésre is van lehetőség. A falumúzeumban berendezett göcseji parasztházak, és a Kárpát-medence népviseletét bemutató babakiállítás is látható. A szomszédságában megtekinthető az ország egyetlen olajipari múzeuma. A Göcseji Múzeum ad otthont a zalai származású szobrászművész, Kisfaludi Stróbl Zsigmond hagyatékának valamint a megyetörténeti kiállításnak.

Forrás: http://www.bastyafogado.hu

  • HétfőZárva
  • KeddZárva
  • SzerdaZárva
  • CsütörtökZárva
  • PéntekZárva
  • SzombatZárva
  • VasárnapZárva