Hethland Zamárdi VSZ Üdülő 8621 Zamárdi, Kiss Ernő utca 3.
Feltöltve: 2017. Április 06 15:09:13 / 8897
Hethland Zamárdi VSZ Üdülő
Kategória:Nyaraló / Üdülő
Elhelyezkedés:Zamárdi
Telefon:00 36 30/732-9563
E-mail cím:zamardi@hethland.hu

A Balaton partján közvetlenül elhelyezkedő, két épületből álló VSz Üdülő – Hethland Zamárdi felújítottan, a maga retro romantikájával várja kedves Vendégeit!

A főépületben 13 igényesen, s újonnan kialakított szoba várja kikapcsolódni, regenerálódni vágyó Vendégeit! Első emeletünkön 12 saját fürdőszobával ellátott, 2 és 3 ágyas szobák állnak Vendégeink rendelkezésére, egy-egy televízióval, hűtővel és ventilátorral felszerelve.

A második emeleten egy klimatizált superior szoba kapott helyet, exkluzívabbá téve a Magyar Tenger partján eltöltött vakáció napjait. E szobánk saját eleganciájával biztosítja Ön és Vendége nyugalmát, de egy kihúzható ülőgarnitúrának köszönhetően, akár egy kisebb család számára is kényelmes elhelyezést tesz lehetővé.

Még a szocializmus korából ránk maradt épületsorunk 20 „Retro-Lak”-nak ad helyet, amelyek a ’80-as éveket idézve lopják be magukat Vendégeink szívébe.

A szobák előtti kis muskátlis teraszon üldögélve ráláthatnak a kert végi Balatonra, melynek hullámai a fáradt lelket is elringatják.

A szobák fehér csempés fürdőszobái emlékek százait idézhetik, de a békebeli hűtő és a már „újabb” színes televízió is elengedhetetlen tartozék. A szobákban egy-egy korhű, s mégis kényelmes franciaágy és egy külön álló ágy kínálja a pihenést.

A Retro-lakok kialakításakor gondoltak a nagyobb családokra, társaságokra is, így egy öt és egy hat ágyas szobánk is rendelkezésükre állhat, amennyiben szeretik a családot, vagy társaságot egy helyen tudni.

A szobák kedvesek és csendesek, így biztosítva Vendégeink tökéletes pihenését.

Forrás: http://zamardi.hethland.hu/hu/

  • HétfőZárva
  • KeddZárva
  • SzerdaZárva
  • CsütörtökZárva
  • PéntekZárva
  • SzombatZárva
  • VasárnapZárva