Földvár Travel Utazási Iroda 7020 Dunaföldvár, Jókai u. 9.
Feltöltve: 2016. Május 12 13:48:51 / 5903
Földvár Travel Utazási Iroda
Kategória:Utazási iroda
Elhelyezkedés:Dunaföldvár
Telefon:+36 30 530 6661
E-mail cím:info@foldvartravel.hu
Irodánkon keresztül közel 100 utazásszervező egyesített kínálatát böngészheti, ugyanazon az áron  az éppen aktuális kedvezményekkel csökkentve, több ezer külföldi és belföldi út közül választhat.
Ha valamely ajánlatról bővebb információra vagy képekre van szüksége, bátran jelezze azt utazási irodánk elérhetőségeinek valamelyikén.
 
Amennyiben nem találja álmai utazását honlapunkon, ne csüggedjen, attól az még foglalható. Bárhol, bármit talál az interneten, mi ugyanazon az áron lefoglaljuk Önnek.

Amennyiben nem találja meg a tökéletes utazást kérjen egyedi ajánlatot!Irodánk a több éve sikeresen működő Olinera Kft. ( cg.01-09-896939 ; adószám: 14281725-2-41 ; cím: 1028 Budapest, Hidegkúti út 167.; GM-MKHE-U-000949) Dunaföldvári fiókirodájaként működik. Több mint száz megbízható utazásszervező partnerünk útja közül választhatnak kedves utazni vágyó ügyfeleink ugyanazon az áron, azonos feltételekkel. Kínálatunk rendkívül változatos, megtalálhatóak a szerényebb költségű buszos utak, vagy apartmanok, de a luxusra, egzotikus helyekre vágyók is válogathatnak útjaink közül.

Ajánlataink között szerepelnek külföldi és belföldi utazások, repülős és buszos üdülések, városlátogatások, körutak, sí utak, hajóutak.

Foglalhat nálunk csak szállást vagy üdülőprogramot egyéni utazással is.

Böngésszen web oldalunkon, és ha talál Önnek tetsző utat, akár telefonon (faxon) vagy e-mail-en keresztül is intézheti foglalását, ha az Önnek kényelmesebb.

Egyedi igényeinek megfelelő utat is keresünk. Ha befárad irodánkba, vagy akár e-mail-ben vagy telefonon elmondja nekünk elvárásait és lehetőségeit, megkeressük az Önnek legmegfelelőbb úti célt és utazási formát.

Érdemes kihasználni az akciós ajánlatokat, így jelentősen csökkentheti utazásának költségeit, vagy az utazásra szánt összegből hosszabb, vagy tartalmasabb, igényesebb programokat választhat.

Megkötheti nálunk a biztosítást is az utazásaihoz. Erre akkor is van lehetősége, ha nem nálunk fizette be az utat, vagy esetleg egyénileg utazik.

Forrás: http://foldvartravel.hu

  • HétfőZárva
  • KeddZárva
  • SzerdaZárva
  • CsütörtökZárva
  • PéntekZárva
  • SzombatZárva
  • VasárnapZárva