Fehértói Halászcsárda és Panzió 6728 Szeged, Budapesti út 41.
Feltöltve: 2016. Május 12 13:41:03 / 4478
Fehértói Halászcsárda és Panzió
Elhelyezkedés:Szeged
Telefon:+ 36 62 555-960
E-mail cím:info@fehertoi.hu

A Fehértói Halászcsárda és Panzió (a Fehértói Parti Szerviz bázisa) Frank Sándor vállalkozásainak zászlóshajója, hosszú évek munkájának, tapasztalatainak kiteljesedése.

Budapestről az M5-ös új autópálya Szeged - Észak kijárónál kihajtva, a régi E5-ös úton Kistelek irányába, a körforgalomtól alig 900 méterre, Szeged határában található a Fehértói Tájvédelmi Körzet. A több ezer hektáros halastavak mellett 1938 óta üzemel a Fehértói Halászcsárda.

A tórendszert üzemeltető halgazdaság által tenyésztett, különlegesen ízletes ponty, a makói hagyma, és a szögedi paprika felhasználásával készül a világhírű Szögedi pontyhalászlé. Természetesen bőven akad a hálóba harcsa, süllő, busa melyekkel tovább lehet fokozni a betérő vendégekre váró gasztronómiai élményt.

Az épület 2003-2006. évi teljes körű újjáépítése során minden igényt kielégítő, modern konyha került kialakításra. Az épületkomplexum alkalmas a vendéglátás minden formájára, legyen az üzleti ebéd, diszkrét vacsora, vagy több száz fős bál, lakodalom. Az étlapon természetesen a hal a fő nyersanyag, de természetesen az egyéb ételek kedvelői is bőséges ajánlatban válogathatnak.

A kiváló szakemberek, a modern konyhai berendezések minden egyedi igényt kielégítését is lehetővé teszik, ami egy konyhában elkészíthető.

A halastavakból naponta frissen lehalászott és feldolgozott halak garantálják az ételek felülmúlhatatlan ízeit. Megtalálhatók az étlapon a magyar konyha jellegzetes liba, vad, sertés és marhahúsból készült ételei.

Forrás: http://www.fehertoihalaszcsarda.hu/

  • HétfőZárva
  • KeddZárva
  • SzerdaZárva
  • CsütörtökZárva
  • PéntekZárva
  • SzombatZárva
  • VasárnapZárva