Luka Pincészet 9421 Fertőrákos, Szt.Sebestyén utca 24.
Feltöltve: 2016. Május 12 13:52:11 / 455
Luka Pincészet
Elhelyezkedés:Fertőrákos
Telefon:+36 30 272 5014
E-mail cím: luka.eniko@freemail.hu

Különös szerencse és öröm, hogy Magyarország egyik legszebb világörökségi területén, a Fertő-tájon épült fel a pincészet feldolgozója.A Mörbisch-i határátkelőtől nem messze,egy gyönyörű kis falu szélén, Fertőrákoson, a kerékpárút mellett fogadjuk boraink szerelmeseit. Az itt élők szeretettel fogadtak minket és ezért szeretném Önöket invitálni, hogy jöjjenek el, nézzék meg ezt a szép, tiszta, takaros kis falut, ahol az emberek készségesen kínálják a disznóöléskor készült finomságokat, ahol a világ legjobb kenyere sül, ahol karnyújtásnyira a nádasvilág millió madara....és itt van a Barlangszínház, a fertőrákosi Kastély, a Páneurópai Piknik Emlékhely és a Mithrász Szentély. A kóstolótérből pedig a Fertő tavat, szürkemarhákat, birkákat, racka juhokat, mangalicákat, néha őzeket és lovakat látunk. Egyszóval csodálatos.

A pincészetről is néhány gondolatot szeretnék Önökkel megosztani:

Családunk szőlőtermesztéssel kapcsolatos hagyománya évszázadokra tekint vissza. Ültetvényeink a Fertőrákos - Balf közötti dombsoron találhatóak, ahol az egyedülálló Fertő tó melletti klíma, a kiváló talaj és a rengeteg napfény gondoskodik mindarról amire a Cabernet Sauvignon, a Pinot Noir, Kékfrankos, Zweigelt, Merlot és Turán szőlőinknek feltétlenül szükségük van.

Ezen a három hektárnyi területen gazdálkodunk és mind belföldi, mind külföldi viszonylatban sikereket könyvelhettünk el. A mód, ahogy borainkat készítjük, ötvözi őseink öntörvényű szabályait, korunk alapvető technológiai eljárásaival.

S mire számíthat aki Luka bort kóstol? Férfias karakter és női könnyedség érdekes kettősségére.

Hiszem, hogy boraink nem csupán kellemes nedűk, hanem palackba zárt könyvek, amelyek mesélnek és mesélnek... a városunkról, az emberről és a sorsunkról.

Szeretettel ajánlom borainkat. Luka Enikő

Fertőrákos határában, a Mörbisch-i határátkelő irányában található a pincészet feldolgozója és kóstolóhelysége.

Csodálatos természeti környezetben mutatjuk be a borainkat előzetes bejelentkezés mellett.

Forrás. http://www.lukawine.com

  • HétfőZárva
  • KeddZárva
  • SzerdaZárva
  • CsütörtökZárva
  • PéntekZárva
  • SzombatZárva
  • VasárnapZárva
Visszajelzések

Még nem küldtek véleményt. Legyél Te az első!

Írj egy véleményt
Élmény:
Környezet: