Andiamo Pizzéria 7150 Bonyhád, Vörösmarty tér 11.
Feltöltve: 2016. Május 12 13:42:21 / 4637
Andiamo Pizzéria
Elhelyezkedés:Bonyhád
Telefon:+36 74 452 523
E-mail cím:andiamopizzeria@freemail.hu

Örömmel tölt el, hogy megújult honlapunkról írhatok Önöknek! Régebbi vendégeinkkel néhány új információt szeretnénk megosztani, új érdeklődőknek pedig szeretném bemutatni az Andiamo pizzériát remélve, hogy hamarosan személyesen is találkozhatunk vendéglőnkben.

 Az Andiamo pizzéria 2001 december 11.  nyitotta meg kapuit a völgység szívében Bonyhádon a Vörösmarthy téren. 2001 óta folyamatos újításokkal,

fejlesztésekkel igyekszünk maximálisan megfelelni vendégeinknek. Nem csak a konyha fejlesztésére fordítottunk több energiát, de a választék folyamatos bővítését is fontosnak tartottuk. A pizzákon és spagettiken kívül, ma már salátákat, Gyrost és óriás palacsintákat is kínálunk kedves vendégeinknek.

Étlapunkon több mint 50 féle étel szerepel, melyek közül - bízunk benne - Ön is megtalálja majd a kedvére valót. Ha kedveli az olaszos ízeket: 42 féle pizzánból, tucatnyi olasz tészta specialitásunkból válogathat ízlése szerint. Ezek mellett újdonságunk a Gyros tál és 15 féle különleges ízvilágú óriás palacsinta. Étlapunkat igyekszünk kreatív, eredeti ötletek révén folyamatosan bővíteni, a vendégek igényei szerint folyamatosan alakítani.

A közelmúltban bővített vendégtérben közel 60 főnek tudunk ülőhelyet biztosítani, ill. a nyári szezonban ( pontosabban tavasztól - őszig )  pedig a hasonló befogadású fedett kerthelyiséggel is rendelkezésre állunk!

Célunk az egyre magasabb szintű követelményeknek eleget téve kiszolgálni vendégeinket, igyekezve megőrizni az olasz vendéglátás apró fortélyait, bájait, gazdag íz világát.

Bízunk benne, ételeink elnyerik tetszésüket, és a közeljövőben vendégül láthatjuk Önt, és kedves családját!

Forrás: http://andiamopizzeria.hu

  • HétfőZárva
  • KeddZárva
  • SzerdaZárva
  • CsütörtökZárva
  • PéntekZárva
  • SzombatZárva
  • VasárnapZárva