Árkád Étkezde 2800 Tatabánya, Ságvári Endre út 3
Feltöltve: 2016. Május 12 13:40:41 / 5842
Árkád Étkezde
Elhelyezkedés:Tatabánya
Telefon:+36 30 514 7078
E-mail cím: petruch.andrea@upcmail.hu

Cégünk, a tatabányai székhelyű és telephelyű Nebuló Plusz Kft. 2007. évben alakult. Alapvető tevékenységi körünk a munkahelyi és közétkeztetés. Saját tulajdonú főzőkonyhánk Tatabányán, a Ságvári Endre úton található (Árkád Étkezde).

A munkahelyi étkezés körében tevékenységünk kiterjed:

- főzőkonyha üzemeltetésre,

- a cégek telephelyére történő kiszállításra, személyre szóló megrendelések alapján egyedileg csomagolva,

- illetve a cégek telephelyére történő kiszállításra speciális ételszállító edényekben, ahol a tálalás (megállapodásnak megfelelően) helyben történik a dolgozók számára.

Rendezvények melegétel kiszolgálásában is számtalan referenciával rendelkezünk.

Kiszállítással és a rendezvény helyszínén történő felszolgálással több állófogadást, nyugdíjas klubok és szakszervezetek rendezvényeit, vacsorákat, esküvőket és iskolai rendezvényeket bonyolítottunk már le.

Dolgozóink többsége több évtizedes munkatapasztalattal rendelkezik a vendéglátás, melegkonyhai tevékenység területén. Főzőkonyhánk HACCP minősítésű.

Főzőkonyhák üzemeltetésében is van tapasztalatunk, ugyanakkor a dolgozók meleg étel kiszolgálását tálalókonyha működtetésével is meg tudjuk oldani, hiszen főzőkonyhánkról a kiszállítást biztosítani tudjuk.

Minőségi szolgáltatást nyújtunk vendégeink számára, ételeink ízletesek, háziasak és kiadósak, étlapunk összeállításakor a változatosságra törekszünk.

Kínálatunk több (4-5) választékos menük főzéséből áll.

Az étkeztetés során a különböző egészségügyi speciális igényeket a kívánalmaknak megfelelően ki tudjuk elégíteni.

Amennyiben a munkahelyi étkeztetésre vonatkozó ajánlatunk felkeltette érdeklődését, az ebben szereplő bármelyik konstrukciójú együttműködés reményében állunk rendelkezésére további kérdések és részletek tisztázása, valamint elképzeléseink további részletezése céljából.

Forrás: http://www.arkadetkezde.hu

  • HétfőZárva
  • KeddZárva
  • SzerdaZárva
  • CsütörtökZárva
  • PéntekZárva
  • SzombatZárva
  • VasárnapZárva