Grill & Coctail Restaurant 2890 Tata, Tópart sétány 1.
Feltöltve: 2016. Május 12 13:44:48 / 565
Grill & Coctail Restaurant
Elhelyezkedés:Tata
Telefon:+36 34 383 482
E-mail cím:info@tatagrill.com

A A Grill and Cocktail étterem egy álomként született újjá, az Öreg-tó fölé „magasodva” egyedülálló kilátással.
Az volt a célunk mind a tervekben, mind a kivitelezésben, hogy megőrizzük a hely intimitását, a táj egységes képét és a természeti szépségeket, így a fákat „beépítettük” a kerthelyiségbe, érintetlenül hagyva lombkoronájukat.
Küldetésünk, hogy Vendégeink kiléphessenek az idő adta keretekből, elfeledve a mindennapjaik gondjait-bajait, s zavartalanul élvezhessék a – tatai tó egyedi, történelmi hangulatával megfűszerezett – szívvel és lélekkel készült ételek, finom borok együttes ízét.

A tatai Grill and Cocktail Étterem büszke arra…

…hogy harmóniában élünk a természettel.
…a Grill and Cocktail étterem kerthelyiségének egyedi, nyugalmat és harmóniát sugárzó álomszerű építészeti kialakítására.
…a természet és az étterem épületegyüttesének szimbiózisára
…a rengeteg különleges, már-már elfeledett fűszernövényt tartalmazó kertünkre és az itt termő fűszernövények értő használatára
…a konyhánkon dolgozó munkatársaink vendégek előtt szerzett grilletési tudományára és az így született feledhetetlen ízekre.
…A vad ételek elkészítése során elsajátított óriási rutinra Saját kreációinkra. Vendégszerető, szakképzett, nyelveket beszélő felszolgáló, pultos munkatársainkra.

Büszkék vagyunk különösképpen arra, hogy – a megszokott hazai gyakorlattal ellentétben – legtöbb kollégánk nyitás óta dolgozik a Grill and Cocktail étteremben,így biztosítva azt a folyamatosságot, s egyre inkább felhalmozódó szakmai tudást, mely vendégeink minél magasabb színvonalú kiszolgálását teszi lehetővé.

Forrás: http://tatagrill.com

  • HétfőZárva
  • KeddZárva
  • SzerdaZárva
  • CsütörtökZárva
  • PéntekZárva
  • SzombatZárva
  • VasárnapZárva
Visszajelzések

Még nem küldtek véleményt. Legyél Te az első!

Írj egy véleményt
Élmény:
Környezet: