Pepperoni Pizzéria 6800 Hódmezővásárhely, Szent Antal utca 8.
Feltöltve: 2016. Május 12 13:44:16 / 6626
Pepperoni Pizzéria
Elhelyezkedés:Hódmezővásárhely
Telefon:36 80 102 102
E-mail cím:info@pepperoni.hu

Pizzériánk, Hódmezővásárhely egyik legrégebb óta működő pizzériája. Üzletünket azzal a céllal hoztuk létre, hogy igazi olasz pizzákkal színt vigyünk a helyi lakosság gasztronómiai palettájába, hogy a hagyományos ízeken túl, az eredeti olasz ízeket és pizzákat, megmutathassuk, s ha lehetőség van rá, megszerettessük a vendégeinkkel. Pizzák széles választékát kínáljuk Önöknek, hiszen több, mint 59 féle pizza közül választhat, vagy összeállíthatja ízlése, kedve szerint a rendelkezésre álló, felsorolt alapanyagokból. Pizzáinkat kelt tésztából készítjük vastag, vagy vékony tésztával. Étlapunkon, a pizzákon kívül, különböző frissensültek, köretek, tészták, saláták és desszertek és üdítőitalok is szerepelnek. Folyamatosan azért dolgozunk, hogy kiváló minőségű ételeinkkel a kedves vendégeink maximálisan meg legyenek elégedve, s hogy ezeket a finomságokat az Önök asztalára varázsolhassuk a hét bármely napján. Törekvéseink sikeresnek bizonyulnak, hiszen már több, mint egy évtizede állhatunk a hűséges és éhes vendégek szolgálatára.Képzeld el, hogy rövid időn belül, forrón otthonodba érkezik a remek szakácsaink által készített pizza és egyéb finomság! Képzeld el, hogy az olasz konyha illata tölti ki otthonod, s igazi olasz ízeket láthatsz vendégül anélkül, hogy órák hosszat állnál a tűzhely mellett!

MINDEZ CSUPÁN EGY HÍVÁSRA TŐLED!

Válaszd ki a számodra legízletesebb pizzát vagy egyéb ételféleséget. Készséggel állunk rendelkezésedre és segítünk az ízlésednek leginkább megfelelő finomság kiválasztásában! Sikereinket szakácsaink kiváló szaktudásának, tapasztalatának és munkaszeretetének, valamint az ételekhez felhasznált első osztályú, friss alapanyagoknak köszönhetjük.

Fontos szempont számunkra a minőség, a tisztaság és a gyorsaság. Hiszünk abban, hogy igazán ízletes ételeket csak a legjobb minőségű alapanyagokból, higiénikus körülmények között lehet készíteni. Kiváló futárjaink - az időjárás viszontagságaival mit sem törődve - mindig rendelkezésedre állnak, hogy a kiválasztott ételeket házhoz vigyék a lehető legrövidebb időn belül.

Forrás: http://pepperoni.hu

  • HétfőZárva
  • KeddZárva
  • SzerdaZárva
  • CsütörtökZárva
  • PéntekZárva
  • SzombatZárva
  • VasárnapZárva