Révész Étterem 9024 Győr, hédervári utca 22-24.
Feltöltve: 2016. Május 12 13:44:47 / 4581
Révész Étterem
Elhelyezkedés:Győr
Telefon:(96) 320 667
E-mail cím:info@reveszetterem.hu
Történetünk a rendszerváltozás környékén kezdődött, kapva az első adandó alkalmon, megnyitottuk első üzletünket: a Révész Kocsmát, amely azóta Győr legnagyobb, családi kézben lévő szállodájává nőtte ki magát.

Jelentősége igazán csak ennyi év távlatából érezhető igazán. A Kocsma melyet folyamatosan bővítettünk, kezdetben étteremmé, panzióvá, végül pedig jelentős rendezvényhelyszínné, és 65 szobás, versenyképes hotellé alakult át, illetve büszkék vagyunk, hogy e ház falai között alakult meg Győr első Biliárd Egyesülete.
 

Az ekkorra cégcsoporttá alakult családi vállalkozás másik legjelentősebb tagja az 1994-ben nyitott Sobori Kastélyszálló, mely akkoriban az idegenforgalom homlokterébe került a vidéki kastélyturizmus fejlesztést ösztönző lehetőségek kihasználásával. A Rábaköz helyi színei, a "couleur locale", a ház, a bútorok letűnt korokat idéző jellege, melyek újra meg újra visszatérésre ösztönzik vendégeinket.

Családias hangulat


Ma ezek a "láncszemek" alkotják a család vállalkozását, ahol hála Istennek a közben felnőtt gyermekeink is dolgoznak. Szerencsére mindnyájan tudják, hogy az eddig elért eredmények a folyamatos fejlesztéseknek köszönhetőek, így természetes, hogy ma is ez az egyik fontos cél. Szebbé, jobbá, kellemesebbé tenni az otthonról eljött, otthonra vágyó vendégeink számára a szállodai környezetet.

Azt, hogy az utódok pedig miként tudják éreztetni a nevükkel jött vendégszeretetet, ítéljék meg Önök! Mennyire jó a szakács a konyhában, vagy kedves a pincér, próbálják ki Önök! És ha a békés éjszaka és a bőséges reggeli után elégedetten állnak fel az asztaltól, akkor mi is elégedettek lehetünk, hiszen az Önök mosolya az igazolás számunkra, hogy szlogenünk továbbra is igaz: "Nálunk jó!"

Dudits Gábor

alapító

Forrás http://www.reveszetterem.hu

  • HétfőZárva
  • KeddZárva
  • SzerdaZárva
  • CsütörtökZárva
  • PéntekZárva
  • SzombatZárva
  • VasárnapZárva