Vadaspark Étterem Budapest, XII. kerület, Szanatórium u.
Feltöltve: 2016. Május 12 13:45:21 / 5622
Vadaspark Étterem
Elhelyezkedés:Budapest
Telefon:+36 1 275 2436
E-mail cím:vadaspark@vadasparkrest.com
Szeretném bemutatni Önnek a Vadaspark éttermet, melyet családunk 30 éve üzemeltet.
Budapest határában, tájvédelmi környezetben, erdőben található éttermünk, néhány száz méterre a Budakeszi úttól.
Ez a távolság biztosítja vendégeinknek, hogy a hagyományos csárda hangulatát érezhessék éttermünkben, távol a modern világ zajától, s mégis közel a fővároshoz. Az időjárástól ill. az igényektől függően helyezzük el vendégeinket a fűthető teraszunkon, illetve a hangulatos belső termünkben.
A teraszon és a belső teremben, főleg a nyári idegenforgalmi szezonban, de külön kérés esetén az év bármely napján folklór műsorral emeljük a vacsora hangulatát. Természetesen mindkét színpadunk profi technikával rendelkezik (erősítés, világítás).
Előzetes igény esetén Németh 'Csicsó' József és népi zenekara muzsikál a betérő vendégeknek. Az étterem a nyári szezonban fotószolgáltatással is rendelkezik.
Célunk, hogy a hagyományos magyar vendéglátást ismertessük meg a hozzánk látogatókkal, ezt segíti az étterem környezete, az épületek kialakítása, berendezése, az étel-ital kínálat és felszolgálás módja.
Szeretnék a "magyarosch csárda" képet valódi tartalommal megtölteni és akár magyar, akár külföldi vendégeinket meggyőzni arról, hogy a rohanó, modern világban is van helye a tradicionális értékeknek és az állandó minőségnek, ennek érdekében mindent megtesznek az étterem dolgozói, művészei.
ifj. Tóth Ferenc
tulajdonos

Forrás: http://www.vadasparkrest.com

  • HétfőZárva
  • KeddZárva
  • SzerdaZárva
  • CsütörtökZárva
  • PéntekZárva
  • SzombatZárva
  • VasárnapZárva