Villa Medici Gourmet 8200 Veszprém, Kittenberger K. u. 11.
Feltöltve: 2016. November 17 22:22:50 / 2891
Villa Medici Gourmet
Elhelyezkedés:Veszprém
Telefon:88/590-072
E-mail cím:villamedici@villamedici.hu
Weboldal: villamedici.hu

A Villa Medici Étterem családi vállalkozásként 1991-ben nyitotta meg kapuit Veszprém festői völgyében és azóta áll töretlenül a magyar vendéglátás élvonalában. Miközben őrizzük értékeinket, hagyományainkat, törekszünk a folyamatos megújulásra és fejlődésre, mert hisszük azt, hogy vendégül látni valakit csakis szívből lehet.
A mottónk, amely a 25 év alatt az ars poeticánkká vált, nagyon egyszerű: mindenből a legjobbat. Hisszük azt, hogy az étkezést ünnepé kell varázsolni, egy felejthetetlen élménnyé, legyen az egy családi, üzleti vagy egy baráti esemény. Büszkék vagyunk a negyed évszázad alatt összekovácsolódott csapatunkra, akikkel minden nap azon dolgozunk, hogy az élmény valóban páratlan legyen vendégeink számára.
Séfünk, Amrein Csaba, aki 20 éve áll a konyhánk élén, a magyar konyhaművészet tradícióit ötvözi nemzetközi trendekkel.
Elkötelezett hívei vagyunk a lokalitásnak, ennek érdekében folyamatosan kutatjuk a legjobb hazai alapanyagokat, helyi termelőket, amit pedig lehet, házilag készítünk: saját magunk füstöljük a húsokat, sütjük a kenyerünket, készítünk házi lekvárokat, fagylaltokat- mindezt annak érdekében, hogy a vendégeink számára a gasztronómiai élmény valóban különleges és maradandó legyen.

Várjuk szeretettel: Neubauer család és a Villa Medici team

Degusztáció: A Villa Medici Gourmet része 12 órás előfoglalással, degusztációs menükkel várja a kulináris élvezetek rajongóit. Az előfoglalás és a Séf által összeállított menük is a legmagasabb fine dining élményt hivatottak biztosítani. Az aktuális degusztációs menü- és borsort kérésre email-ben elküldjük Önnek.

forrás: http://villamedici.hu

  • HétfőZárva
  • KeddZárva
  • SzerdaZárva
  • CsütörtökZárva
  • PéntekZárva
  • SzombatZárva
  • VasárnapZárva