
A mórahalmi Varga Pékség 20 éves múltra tekint vissza, 1995-ben kezdte meg működését. A 350 m2 - es üzem zöldmezős beruházás keretében épült. Indulásakor 11 főnek adott munkalehetőséget. 2001-ben dolgoztuk ki és vezettük be a HACCP rendszert, hogy vevőink elégedettségét szolgáljuk az állandó jó minőség biztosításával. 2003. január 29-én, Szegeden a Jókai utcában nyitottuk meg első mintaboltunkat, ahol az összes termékünk megvásárolható. Vásárlóink kellemes környezetben egy csésze finom kávé, tea mellet fogyaszthatják el kedvenc péksüteményeiket. 2003-ban korszerűsítettük a lisztadagolást, tároló silókat építettünk. A megnövekedett piaci igények szükségessé tették az üzem bővítését és a dolgozói létszám növelését. Ma 700 m2-es üzem területen, 49 fő dolgozik. Gépkocsi flottánk, több mint 200 partnerünknek szállítja, nap, mint nap termékeinket. A pékség indulása óta, csak és kizárólag hagyományokon alapuló termelési technológiát alkalmazunk. A hagyományos kovászos technológia biztosítja, azt az íz- és aromavilágot, amely különlegessé teszi termékeinket.
Vállalásunk : „Varga Pékség - az egészséges táplálkozásért”
Rozskenyér kultúránkra, nagyon büszkék vagyunk, hiszen sikerült megvalósítanunk, olyan rozskenyér aromavilágot, amely a valamikori tanyasi, falusi családok kemencéjében sült. A hagyományt XXI. Század technológiájával ötvöztük. 2013-ban fejlesztettük ki, a teljes kiőrlésű búzalisztből készült termékcsaládot, amely jól illeszkedik a korábban megszokott reformtáplálkozást segítő termékeinkhez. 2014-ben a Pékszövetség tagjaként csatlakoztunk a Magyar Pékség védjegyhasználók körébe, elnyertük a Mórahalom város által létrehozott, Homokháti Portéka árú védjegy használati jogát.
Várjuk Önt és családját!
Kérem kóstolják meg termékeinket!
Forrás: http://www.vargapekseg.hu
- HétfőZárva
- KeddZárva
- SzerdaZárva
- CsütörtökZárva
- PéntekZárva
- SzombatZárva
- VasárnapZárva