Duran Szendvics Kft Október 6. utca 1051 Budapest, Október 6. u. 15.
Feltöltve: 2016. December 16 12:53:53 / 2812
Duran Szendvics Kft Október 6. utca
Elhelyezkedés:Budapest
Telefon:06 1 267 9624
E-mail cím:duran@duran.hu

A Duran család már az Osztrák-Magyar Monarchia idején vendéglátó üzleteket és pékséget működtetett Ausztriában és Csehországban. Az első kizárólag szendvicset áruló üzletet 1968-ban alapította Vladimir és Tomas Duran, Bécsben. Mindketten képzett és tapasztalt vendéglátó szakemberként fogtak hozzá az üzlet bevezetéséhez.Jelenleg külföldön Bécs, Hradec Králové, Isztambul városaiban találhatóak üzleteink.  

Tapasztalatuk abból is fakadt, hogy több évtizede értékesítették éttermeikben a nyitott koktél-szendvicseket. Az első szendvicsüzletüket a "Stephanskeller" nevű éttermüket átépítve nyitották Bécs belvárosában, melyet további nyolc szendvicsbolt követett.

Köszönhetően az állandó fejlesztésnek és a beruházásoknak, a receptek folyamatos finomításának a Duran szendvics a bécsi vendéglátásban mértékadóvá vált. A cég részesedése a bécsiszendvicspiacból több mint 70%.

1990 - ben nyílik az első franchise alapon működő Duran szendvicsbolt Isztambulban. Az elsőt - hat év alatt - további négy követi. A török ízlésnek megfelelően átalakított szendvicsek - a bécsi hagyományokat megőrizve - elnyerték az isztambuli vendégek tetszését.

1995. május 2. -án nyitottuk Budapesten, az V. kerület Október 6. utcában az első magyarországi Duran szendvicsüzletet. Ez az első ilyen jellegű - nyitott koktélszendvics - üzlet Magyarországon. A magyar vendégek megkedvelték az induláskor már gazdag szendvicsválasztékot.


Budapesten, a VI. kerület Bajcsy- Zs. Út 7. sz. alatt - mint Duran Szendvics Hungária Kft. - alakítottuk ki második boltunkat, mely 1996 szeptembere óta várja vendégeinket.

1999 szeptemberében kinyitott az első cseh Duran szendvicsüzlet Hradec Královéban.Az üzlet forgalma - a hasonló szendvicseket régóta ismerő cseh piacon folyamatosan nő.

A harmadik üzletünk Budán a Retek u. 18. azám alatt 2000 szeptemberében nyílt.

2006 októberében nyitottuk negyedik boltunkat Budapesten, a XI. kerület Móricz Zsigmond körtér 15. sz. alatt.

A választék bővítése folyamatos, jelenleg több mint 40 féle szendvics (fehérkenyérből és barnakenyérből), falatszendvicsek, többféle pizzaszelet és stangli kapható üzlteinkben.

Forrás: http://www.duran.hu

  • HétfőZárva
  • KeddZárva
  • SzerdaZárva
  • CsütörtökZárva
  • PéntekZárva
  • SzombatZárva
  • VasárnapZárva